Finals que mereixen una història: El que vam perdre en el foc, renaixerà en les cendres (Catalan Edition) por Albert Espinosa

Finals que mereixen una història: El que vam perdre en el foc, renaixerà en les cendres (Catalan Edition) por Albert Espinosa

Titulo del libro: Finals que mereixen una història: El que vam perdre en el foc, renaixerà en les cendres (Catalan Edition)

Autor: Albert Espinosa

Fecha de lanzamiento: October 18, 2018

Editor: ROSA VENTS

Albert Espinosa con Finals que mereixen una història: El que vam perdre en el foc, renaixerà en les cendres (Catalan Edition)

Finals que mereixen una història: El que vam perdre en el foc, renaixerà en les cendres (Catalan Edition) por Albert Espinosa fue vendido por EUR 8,54 cada copia. El libro publicado por ROSA VENTS.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Relats per somiar despert i curar l'ànima adormida

«Soc un enamorat dels relats, les històries petites de tres a vuit pàgines, que et fan pensar, riure, plorar o emocionar-te. Un bon relat et pot alegrar un mal dia perquè les històries petites de vegades resumeixen un sentiment gran que tenim dins i es converteixen en la millor medecina.

»M'encantaria que aquests relats fossin terapèutics i us ajudessin a afrontar alguna emoció estancada. Voldria que us sentíssiu acompanyats, cuidats i estimats a cada pàgina. Tots els personatges pertanyen al meu món. Són persones grogues. [...]

»Aquestes històries jo les he pensat com si fossin pel·lícules; és per això que abans de cada relat trobareu uns pòsters bellíssims i increïbles sobre com podria ser el cartell d'aquest possible film.»
Albert Espinosa