L'art de la guerra (Catalan Edition) por Sunzi

L'art de la guerra (Catalan Edition) por Sunzi

Titulo del libro: L'art de la guerra (Catalan Edition)

Autor: Sunzi

Número de páginas: 54 páginas

Fecha de lanzamiento: October 28, 2014

Editor: labutxaca

Sunzi con L'art de la guerra (Catalan Edition)

L'art de la guerra (Catalan Edition) por Sunzi fue vendido por EUR 2,84 cada copia. El libro publicado por labutxaca. Contiene 54 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

L'Art de la guerra, obra del pensador xinès Sunzi (544 a.C - 496 a.C), és considerat el primer tractat d’estratègia militar conegut (s. V aC). El text es compon de 13 capítols, cadascun dels quals està dedicat a un aspecte de la guerra.Va ser i segueix sent estudiat per tots aquells estrategues militars que han dirigit exèrcits, però els seus ensenyaments són molt més extensos i també poden ser aplicats en moltes altres àrees que van més enllà del conflictes armats. Per això la importància del text creix si en fem una lectura política i econòmica.
Les aplicacions dels pensaments de Sunzi han marcat profundament diferents períodes històrics orientals, fins al punt que L’Art de la guerra es pot considerar com un compendi de filosofia xinesa primitiva.