Doncs jo ho veig així: Sobre la crisi econòmica i més por Xavier Sala i Martín

Doncs jo ho veig així: Sobre la crisi econòmica i més por Xavier Sala i Martín

Titulo del libro: Doncs jo ho veig així: Sobre la crisi econòmica i més

Autor: Xavier Sala i Martín

Número de páginas: 191 páginas

Fecha de lanzamiento: July 30, 2010

Editor: ROSA VENTS

Xavier Sala i Martín con Doncs jo ho veig així: Sobre la crisi econòmica i més

Doncs jo ho veig així: Sobre la crisi econòmica i més por Xavier Sala i Martín fue vendido por EUR 6,64 cada copia. El libro publicado por ROSA VENTS. Contiene 191 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Una antologia dels controvertits articles periodístics de l'economista espanyol més polèmic, contestatari i, al mateix temps admirat i seguit.

Provocador per alguns, visionari per d'altres. L'única cosa que Xavier Sala i Martín no suscita és indiferència.

Amb rigor i senzillesa, Xavier Sala i Martín explica, tant als experts com als neòfits, les bases de l'economia i del sistema econòmic mundial. L'actual crisi financera, definida per l'autor com una de les més importants dels últims cent anys, centra gran part dels seus darrers articles periodístics recollits en aquest llibre. També ens ofereix la seva opinió sobre temes com el canvi climàtic, la situació de l'Àfrica i altres aspectes de l'actualitat mundial, amb una nova visió de l'economia que deixa de banda propostes obsoletes i planteja els grans temes amb lucidesa i originalitat.