Supercompetents en... Llengua catalana. 4 Primària. Construïm. Quadern - 9788466138024 por Núria Garcia Caldés

Supercompetents en... Llengua catalana. 4 Primària. Construïm. Quadern - 9788466138024 por Núria Garcia Caldés

Titulo del libro: Supercompetents en... Llengua catalana. 4 Primària. Construïm. Quadern - 9788466138024

Autor: Núria Garcia Caldés

Número de páginas: 80 páginas

Fecha de lanzamiento: May 1, 2015

ISBN: 8466138021

Editor: Grupo SM Educación

Núria Garcia Caldés con Supercompetents en... Llengua catalana. 4 Primària. Construïm. Quadern - 9788466138024

Supercompetents en... Llengua catalana. 4 Primària. Construïm. Quadern - 9788466138024 por Núria Garcia Caldés fue vendido por EUR 11,90 cada copia. El libro publicado por Grupo SM Educación. Contiene 80 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu:

GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d'Infantil fins a l'ESO.

PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l'educació davant les noves situacions socials.

INNOVACIO Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i de l'èxit educatiu.

COMPROMIS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials.

Claus del Projecte CONSTRUÏM a Primària:

COMPETÈNCIES BÀSIQUES
Orienta cap a un aprenentatge eficaç fomentant la transversalitat dels continguts, la funcionalitat dels aprenentatges i l'autonomia de l'alumnat, a la vegada que els prepara per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior.

INTEL·LIGÈNCIES MOLTIPLES
Introdueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, posant-les en relació amb les competències bàsiques, com a estratègia per atendre la diversitat a l'aula i a través d'un seguit de recursos audiovisuals i interactius allotjats enl'entorn digital.

TREBALL COOPERATIU
Presenta propostes de treball amb tècniques cooperatives a totes les àrees de cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat a l'aula, fomentant així l'aprenentatge entre iguals.

ENSENYAMENT PROTEGIT
Incorpora les estratègies i tècniques de l'Ensenyament Protegit, que fan el contingut acadèmic comprensible, significatiu i interessa